Mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Transfere

Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka mbajtur mbledhjen e vet në të cilën pikë e rendit të ditës ishte miratimi i buxhetit të Trustit Pensional dhe miratimi i kërkesës buxhetore për muajin qershor për RTK-në, dhe për qëndrueshmërinë afatgjate të këtij mediumi publik./21Media