Fluturat gjigante që duken sikur fluturojnë në çdo moment

Fluturat gjigante që duken sikur fluturojnë në çdo moment

Mantra është një artist i talentuar me bazë në Francë, i cili ka kthyer mure të mërzitshme të ndërtesave rezidenciale dhe komerciale në pjesë të artit gjigant.

Duke pikturuar fluturat hiperrealiste 3D në fasadat e ndryshme, Mantra ka krijuar vepra arti të vrullshme të kutive të mëdha të mostrave që përmbajnë fluturat e mbledhura saktësisht, transmeton rtv21.tv.

Sasia e detajeve në këto murale dhe të gjitha ato hije të gjata që krijojnë një iluzion të një sipërfaqe xhami thjesht bëjnë gjithçka edhe më bindëse.

Edhe pse artisti aktualisht jeton në Metz, muralet e tij mund të dallohen jo vetëm në Francë. Ata tashmë janë shfaqur në qytetet austriake dhe spanjolle, gjithashtu ka disa shembuj të këtyre iluzioneve të mendjes në kryeqytetin e Kolumbisë, Bogotas./21Media