Sipas Musliut, duhet të jetë i fortë segmenti i sigurisë

Sipas Musliut, duhet të jetë i fortë segmenti i sigurisë

Sonte në emisionin “Click” u diskutua për tarifën dhe pandeminë. Eksperti i sigurisë, Agim Musliu u shpreh se sot vendit tonë ushtria i duhet në veprim dhe shtoi se për situata të tilla duhet të jetë i fortë segmenti i sigurisë.

Musliu më tutje shtoi se gjendja e jashtëzakonshme është e paevitueshme për të mbrojtur Kosovën dhe qytetarët e saj.

Ai më tutje sqaroi se emergjenca është situatë shoqërore, e cila nuk është e përditshme apo e cila i thyen rregullat sociale./21Media