Gjendja e rëndë e krijuar pas fillimit të pandemisë ka ndikuar në mbylljen e një numri të madh të bizneseve derisa disa biznese nuk janë mbyllur me shpresën e rifillimit të aktivitetit dhe përkrahjes nga shteti.

Sipas njohësve të ekonomisë, nëse Qeveria nuk do të jetë e arsyeshme për të mbështetur sektorin privat deri në fund të vitit do të kemi rezultate shumë më negative sa i përket mbylljes së bizneseve./21Media