“LDK-ja e merr qeverisjen në kohë pandemie dhe krizës ekonomike”

“Duhet të arrijmë përfundimin e marrëveshjes me Serbinë për njohje reciproke”

Pikërisht publikimin e aktgjykimit të plotë të Gjykatës Kushtetuese po e pret LDK-ja.  Kryetari i kësaj partie Isa Mustafa pohoi se menjëherë do të kërkohet seanca e Kuvendit për krijimin e qeverisë së re. Tha se po e marrin përgjegjësinë për të udhëhequr Qeverinë në kohë pandemie e krizës ekonomike si dhe të krizës së marrëdhënieve me SHBA-në dhe BE-në. Pret të arrijnë përfundimin e marrëveshjes me Serbinë për njohje reciproke. ./21Media