Mustafa: Bota ka nevojë për njerëz të tillë karizmatik, me plotë energji pozitive dhe forcë

Mustafa: Bota ka nevojë për njerëz të tillë karizmatik, me plotë energji pozitive dhe forcë

Kryetari i Lidhjes Demokratike Kosovës, Isa Mustafa është shprehur i shqetësuar për gjendjen shëndetësore të kryeministrit të Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson, të prekur nga COVID-19.

“Uroj që sa më shpejtë të shërohet dhe të vazhdojë ta drejtojë vendin e tij dhe vendin mik të Kosovës. Bota ka nevojë për njerëz të tillë karizmatik, me plotë energji pozitive dhe forcë”, ka shkruar Mustafa në Facebook./21Media