Çka u tha në mbledhjen e Kryesisë së LDK-së?

Çka u tha në mbledhjen e Kryesisë së LDK-së?

Pas takimit të 6 të grupeve punuese VV_LDK për harmonizimin e programit qeverisës u mblodh sot kryesia e LDK-së. Pas takimit kryetari i këtij subjekti Isa Mustafa tha se do të vazhdojnë konsultimet për temat në të cilat nuk është arritur deri më tani pajtueshmëri, ndërkaq për ndarjen e ministrive dhe çështjeve tjera që kanë të bëjnë me formimin e institucioneve  përfshirë edhe postin e presidenti do të diskutojnë në takimet e ardhshme me liderin e VV-së, Albin Kurti./21Media