Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka reaguar pas pengesave që mbrëmë iu bënë në një emision televiziv Melihate Termkollit nga avokati Tomë Gashi.

Mustafa ka thënë se ofendime të tilla janë të papranueshme, jo vetëm për LDK-në por për çdo mendje civilizuese në Kosovë.

Ai ka theksuar se “njerëzit e LDK-së shpesh janë penguar të thonë mendimin e tyre, nga përfaqësues të disa subjekteve politike por edhe nga disa individ që merren si analistë politik, mirë të paguar dhe të instruktuar nga mediume të ndryshme”./21Media

Lidhja Demokratike e Kosovës është treguar gjithëherë e hapur për pjesëmarrje në debate për tema të ndryshme. Njerëzit e…

Posted by Isa Mustafa on Friday, October 30, 2020