LDK e fokusuar ta realizoj programin e saj

LDK e fokusuar ta realizoj programin e saj

Kryetari Isa Mustafa, tha se Lidhja Demokratike e Kosovës asnjëherë nuk ka deklaruar se nuk do të bëjë koalicion me AAK-në, Nismën Socialdemokrate dhe AKR-në.

Kemi thanë se nuk do të bëjmë koalicion me PDK, por në asnjë rast nuk kemi deklaruar në mënyrë strikte që nuk do të bëjmë koalicion me AAK-në, Nismën Socialdemokrate dhe AKR-në“, tha Mustafa në “Click” të RTV21.

Tutje Mustafa tha se “legjimiteti i LDK-së qëndron në përgjegjësinë të realizohet programi i Lidhjes në pjesën më të madhe“./21Media