Shpallen programi për zhvillim rural dhe programi për pagesa direkte 2020

Shpallen programi për zhvillim rural dhe programi për pagesa direkte 2020

Ministri në detyrë i Bujqësisë Besian Mustafa bëri të ditur në këto gjashtë javë janë realizuar pagesat për fermerë në vlerë 7 milionë e 900 mijë euro. Paralajmëroi se së shpejti do të shpallen edhe programi për zhvillim rural dhe programi për pagesa direkte 2020./21Media