Intervistë e RTV 21 me kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa

Intervistë e RTV 21 me kryetarin e LDK-së, Isa Mustafa

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, në një intervistë për Rtv21, tha se kërkon nga subjektet politike bashkëpunim për gjetjen e një zgjidhje për postin presidentit dhe sipas tij, kjo çështje nuk duhet ta çojë vendin në zgjedhje.
Mustafa, ndër të tjera ka folur edhe për Gjykatës Speciale, dialogun me Serbinë, dhe mundësinë për zgjerimin e koalicionit qeverisës.
Ndjekim një pjesë të intervistës me z. Mustafa, qe e plote emitohet nga ora 19.30.(E përgaditi- Burim ZARIQI)./21Media