Kryeziu: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese është meritor dhe profesional Krasniqi: Gjykata Kushtetuese doli jashtë kompetencave të saj

Kryeziu: Vendimi i Gjykatës Kushtetuese është meritor dhe profesional
Krasniqi: Gjykata Kushtetuese doli jashtë kompetencave të saj

Kryetari i LDK-së Isa Mustafa ka dhënë vërejtje ndaj vendimit të Gjykatës ushtetuese për rrëzimin e Qeverisë duke e quajtur vendim jo profesional dhe të padrejtë. Sipas tij, nuk është në mandatin e Gjykatës Kushtetuese që ta qoj vendin në zgjedhje. Por, ish gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese Kadri Kryeziu e vlerëson krejt ndryshe! E quan profesional dhe të drejtë vendimin e Gjykatës Kushtetuese e cila qoi në rrëzimin e Qeverisë Hoti. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Orhan BYLYKBASHI/21Media