Numri i vizitorëve i limituar

Numri i vizitorëve i limituar

Në Muzeun Kombëtar të Kosovës dhe Muzeun Etnologjik janë marrë të gjitha masat mbrojtëse ndaj COVID 19. Në këto institucione ku numri i vizitorëve është i limituar aktualisht janë të hapura tri ekspozita. Ciceronet në muzetë e Prishtinës thonë se edhe gjatë verës do të funksionojnë në varësi të rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.(E pergaditi Abaz KRASNIQI). /21Media