Naftarët në Kosovë mohojnë se çmimet e naftës janë më të lartat në rajon

Berjani: Ne jemi më të lirët në rajon, përveç Maqedonisë

Raportimi se në Kosovë nafta po shitet 30 centë më shumë se në vendet e rajonit ka nxitur reagimin e Shoqatës së Naftarëve të cilët thonë se Kosova është vendi i dytë në shtetet fqinje me çmimin më të ulët të naftës. Ata siguruan se nuk ka asnjë marrëveshje për ngritje të çmimit dhe ftuan Autoritetin e Konkurrencës të hetojë për këtë./21Media

Back to top button