Nagavci raporton të martën në Komisionin për Arsim

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport do të mblidhet të martën (nesër). Para deputetëve të këtij komisioni do të raportoj Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Arbërie Nagavci lidhur me gjendjen e edukimit fizik, shëndetësor dhe sportiv të nxënësve në shkollat e të gjitha niveleve në Republikën e Kosovës.

Kuvendi i Kosovës njofton se përveç Nagavcit, edhe Musa Selimi, dekan i Fakutetit të Edukimit Fizik dhe Sportit do të jetë pjesë e raportimit.

Back to top button