Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës u zgjodh Avokat i Popullit, Naim Qelaj me 69 vota për.

Në sallë të pranishëm ishin 93 deputetë.

Avokati i Popullit ka mandat pesë vjeçar.

Në garën për Avokat të Popullit kishin qenë Edona Hajrullahu, Naim Qelaj dhe Xhavit Shala./21Media