U shpallën fajtorë për keqpërdorim të Fondit të tre përqindëshit në vitet ’90

U shpallën fajtorë për keqpërdorim të Fondit të tre përqindëshit në vitet ’90

Ish- deputeti Naser Osmani dhe Atdhe Gashi u dënuan me nga tri vjet burgim. U shpallën fajtorë për keqpërdorim të Fondit të Trepërqindëshit në vitet ’90-të./21Media