Pas valë së reagimeve ndërkombëtare kundër zgjedhjes së drejtorit të Agjencisë së Pronës

Pas valë së reagimeve ndërkombëtare kundër zgjedhjes së drejtorit të Agjencisë së Pronës

Drejtori i Agjencisë së Krahasimit dhe Vërtetimit të Pronës në Kosovë Naser Shala as sot nuk dha asnjë shenjë se do të japë dorëheqje, edhe pse nga bordi i kësaj agjencie u tërhoq edhe ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pas tërheqjes së mëhershme të ambasadës së Britanisë së Madhe, për shkak se, siç thuhet, kjo agjenci udhëhiqet nga një person i pakualifikuar./21Media