BDI nuk ka qëndrim të prerë se a do të jetë kryeministër i 100 ditëshit të fundit Naser Zyberi apo dikush tjetër.

Pas marrëveshjes se djeshme në mes LSDM-së dhe BDI-së për kryeministër shqiptar në 100 ditëshin e fundit të Qeverisë, TV21 kërkoi qëndrim nga kandidati i BDI-së i propozuar për kryeministër shqiptar, Naser Ziberi, por ai nuk pat një koment për këtë pyetje.

Mbrëmë Artan Grubi në Klan Kosova deklaroi se BDI ka plane shumë të mira për Naser Zyberin, por pa potencuar se cilat janë këto plane./TV21