Çmimi kombëtar për veprimtari jetësore post mortum iu nda profesorit, Agim Çavdarbasha

Çmimi kombëtar për veprimtari jetësore post mortum iu nda profesorit, Agim Çavdarbasha

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, përmes një ceremonie ka ndarë çmimet për Artet Pamore “Muslim Mulliqi”, ku çmimi kombëtar për veprimtari jetësore iu nda profesorit të ndjerë, Agim Çavdarbasha. Me këtë rast, ministri i kulturës tha se kjo është një ditë e veçantë pasi ndahen çmime në shenjë mirënjohje për një punë dhe angazhim maksimal./21Media