Pas dhjetë vjetësh martesë, çifti Megan Fox dhe Brian Austin Green po divorcohen. Ishte aktori i famshëm që konfirmoi të gjithë historinë për publikun, duke thënë se vendimi për divorc ishte marrë nga gruaja e tij meqë kishin kaluar pak kohë larg njëri-tjetrit.

“Kam parë një ëndërr të trishtuar për gruan time, kinse po mungonte për tre javë për shkak të xhirimit të një projekti të ri dhe pas kthimit në shtëpi tha se dëshironte divorc. Unë i tregova ëndrrën time të trishtuar Megan, por ajo pohoi se ishte gjithçka vetëm një ëndërr e keqe dhe se gjithçka ishte mirë. Por kur Megan u kthye nga xhirimet, ajo ishte e ftohtë. I dhashë kohë, duke menduar se ishte gjithçka për shkak të rrugës dhe për shkak të ndryshimit të mjedisit”, tha Brian.

“Por, ajo tha që u kthye si një person krejtësisht tjetër, se në grup e kuptoi se liria e saj ishte e mirë dhe se do të donte të mbaronte gjithçka. Unë u zemërova dhe u trondita, por u përpoqa të qëndroja i matur pasi nuk ishte faji i saj që kishte këto ndjenja. Në fund të fundit, ajo ishte plotësisht e sinqertë me mua”, shtoi ai.

Çifti, i cili u martua në vitin 2010, pas gjashtë vjet qëndrimi në lidhje, ranë dakord t’i japin njëri-tjetrit hapësirë dhe kohë për të menduar për gjithçka. Kryesisht për shkak të tre fëmijëve, ata për një kohë jetuan në dy adresa të ndryshme dhe i panë fëmijët në mënyrë të barabartë.

Brian gjatë kësaj kohe mbante unazën e martesës, por jo edhe Megan.