Laureati i parë Frrok Kristaj

Laureati i parë Frrok Kristaj

Ministria e kulturës, Rinisë dhe sportit për herë të parë sot ndau çmimin vjetor “Anton Çetta”. Laureati i pari i cili mori këtë çmim ishte Frrok Kristaj, njëri ndër personalitete e shquara që më punën e tij ka ndikuar në mbledhjen, dokumentimin, ruajtjen dhe avancimin e trashëgimisë kulturore e shpirtërore të vendit.(E pergaditi-  R T V  21)./21Media