Poeti dhe përkthyesi Arapi ka vdekur në moshën 89 vjecare

Poeti dhe përkthyesi Arapi ka vdekur në moshën 89 vjecare

Ka ndërruar jetë shkrimtari i njohur shqiptar Fatos Arapi. Prej 10 vitesh Arapi ishte i sëmurë, pasi kishte pësuar një hemorragji cerebrale./21Media