Ndalohet filmi “The Danish Girl”

Ndalohet filmi “The Danish Girl”

“The Danish Girl” është filmi pas të cilit u apasionuan të gjithë dhe që shpresonin shumë që Eddie Redmayne të fitonte një “Oscar” për interpretimin e tij. Pavarësisht fjalëve të mira ka pasur edhe kritika, madje në Indi është ndaluar transmetimi i këtij filmi pasi Bordi Qendror i Certifikimit të Filmit e konsideroi të papërshtatshëm për transmetim

Në anën tjetër edhe  televizioni indian Sony Le Le PLEX HD ka bërë të ditur përmes Tëitter se nuk është në gjendje ta transmetojë këtë film për shkak se nuk ka marrur konfirmim për transmetimin e këtij filmi.

Ndëkrohë ky film ka për protagoniste aktoren Eddie Redmayne ku për të cilën pritej që të fitonte ndonjë Oscar.

Ndryshe ky film nuk është i pari që cenzurohet në Indi pasiqë është ndaluar edhe filmi “The Salesman”./21Media