Të gjitha partitë politike votuan pro rekomandimeve

Të gjitha partitë politike votuan pro rekomandimeve

Deputetët e Kuvendit të Kosovës votuan sot për heqjen e monopolit në homologimin e veturave. Të gjitha partitë politike morën pjesë në harmonizimin e rezolutës, e cila përmban katër pika dhe një ndër to thotë se brenda gjashtë muajsh duhet të bëhet liberalizimi i tregut./21Media