Uruan presidentin e ri dhe falënderuan për angazhimin e tij për Kosovën      

 Uruan presidentin e ri dhe falënderuan për angazhimin e tij për Kosovën      

Një grup qytetarësh, nga vise të ndryshme të Kosovës, vizituan sot pllakën përkujtimore të djalit të presidentit të zgjedhur të SHBA-ve, Xho Bajden në Kampin Bondstill në Ferizaj, ku shprehën nderimin dhe falënderimin e tyre  për zotin Bajden pas fitores së tij në zgjedhjet presidenciale në SHBA. Ndjekim shkurtazi deklaratat e disa prej tyre./21Media