Osmani përmendi sukseset e tyre

Osmani përmendi sukseset e tyre

Në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës për shënimin e 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani ka përmendur sportistët dhe artistët kosovarë, që lartësuan flamurin e Kosovës edhe në vendet ku nuk ishte e mundur më herët. /21Media