Përurohet sheshi dhe shtatorja e Ahmet Krasniqit në Vushtrri .-Kërkohet të hidhet dritë mbi vrasjen e kolonel Krasniqit                                              

Përurohet sheshi dhe shtatorja e Ahmet Krasniqit në Vushtrri .-Kërkohet të hidhet dritë mbi vrasjen e kolonel Krasniqit                                              

Në 21 vjetorin e vdekjes së kolonel, Ahmet Krasniqi, në qendër të qytetit të Vushtrrisë u përurua sheshi dhe shtatorja e tij.
Me këtë rast u bë thirrje që të zbardhet vrasja e kolonel Krasniqit dhe e të gjitha vrasjeve të tjera misterioze./21Media