Ende nuk është gjetur 47 vjeçari që dyshohet se ka rënë nga Ura e Fshajt dy javë më parë.

Lajmin për portalin rtv21.tv e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për rajonin e Gjakovës, Nysret Xhurkaj.

“Dje kemi pranuar info për ndërprerje të përkohëshme për shkak të kushteve atmosferike dhe ngritja e nivelut të ujit në lumin Drini”, ka thënë Xhurkaj.

Në fshatin Xërxë është ngritur një tendë për mbarëvajten e këtij operacioni.

Personi i cili është në kërkim nga njësitë e kërkim shpëtimit dyshohet se është hedhur nga ura të hënën e 25 janarit./21Media