Një defekt në një tubacion të ujit

Një defekt në një tubacion të ujit

KRU “Prishtina” tha se sot në orën 06:00 janë njoftuar se në lagjen “Tasligje” të kryeqytetit ka ndodhur një defekt në një tubacion të ujit, konkretisht në rrugën “Abdyl Ramaj”.

Me këtë rast, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit e kanë ndërprerë furnizimin me ujë të pijshëm.

“Linja e cila ka pësuar defekt është linjë azbest cement DN 100 mm. Ekipet menjëherë kanë dalë në vendin e ngjarjes, për të inspektuar dhe po ashtu disa ekipe shtesë për të analizuar dhe vlerësuar dëmet”, thuhet në njoftimin e KRU.

KRU “Prishtina” njoftoi se ekipet e mirëmbajtjes janë organizuar shpejtë për të sanuar gjendjen në mënyrë që konsumatorëve të zonës të iu rikthehet sa më shpejtë furnizimi me ujë.