Seanca e Kuvendit është ndërprerë pasi që nuk ka pasu kuorum të mjaftueshëm

Seanca e Kuvendit është ndërprerë pasi që nuk ka pasu kuorum të mjaftueshëm

Pasi që deputetët e LDK-së kanë lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës, ndërsa ata të Vetëvendosjes jashtë u përplasën me Policinë pasi që u arrestuan tre deputetë e VV-së Albin Kurti, Donika Kadaj-Bujupi dhe Albulena Haxhiu.

Seanca u caktua që të vazhdojë të mërkurën.