Reagimet pas emërimeve të Bordeve të ndërmarrjeve publike

Reagimet pas emërimeve të Bordeve të ndërmarrjeve publike

Pas shkarkimeve të anëtarëve nëpër bordet e ndërmarrjeve publike nga ana e Qeverisë së Kosovës, dhe zëvendësimit me anëtarë të rinj, disa prej tyre edhe anëtarë të Lëvizjes Vetëvendosje, sot gjatë ditës ka pasur reagime të shumta nga shoqëria civile dhe nga partia më e madhe opozitare. Zyrtarë të Qeverisë së Kosovës, janë arsyetuar se këtë borde me anëtarë të rinj, janë të përkohshme dhe për këtë arsye nuk janë ndjekur procedurat e përzgjedhjes me konkurs./21Media