Siguria në punë

Siguria në punë

Ditë më parë në rrugën “Bekim Fehmiu” në Prishtinë, një punëtorë i një firme ndërtuese, gjatë punës është rrëzuar nga objekti dhe si pasojë e plagëve ka ndërruar jetë.

Institucionet e vendit vazhdojnë të përsërisin përkushtimin e tyre për rritjen e nivelit të sigurisë së punëtorëve në vendin e punës, por të dhënat në praktikë flasin për rezultate jo pozitive. Brenda këtij tremujori tre të vdekur.