Haradinaj: Miqësia në SHBA-në e përjetshme

Haradinaj: Miqësia në SHBA-në e përjetshme

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, mori pjesë në shënimin e ditëlindjes dhe inicimin e ndërtimit të bustit për senatorin amerikan Bob Dole në Rrugën  me të njëjtin  emër në lagjen ‘’Dardania’’ në Prishtinë. Busti i senatorit Doll do të ndërtohet me mjete të siguruara nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe pritet të inaugurohet më 28 nëntor të këtij viti në ditën e falënderimeve të SHBA-ve./21Media