Të mahnitshme dhe ekologjike

Të mahnitshme dhe ekologjike

Tani është e mundur. Ju mund të keni shtëpinë tuaj të ëndërrave. “Shtëpitë Magjike të Gjelbërta” duke krijuar disa struktura që mund të grumbullohen në më pak se 3 ditë nga cilido person pa mjete të përshtatshme ose përvojë në ndërtimin e shtëpive.

A nuk është kjo mahnitëse?

Për shkak të formës dhe materialit të tyre, temperaturat brenda shtëpisë do të jenë dimrit të ngrohta e verës të ftohta. Dhe është tërësisht ekologjike, shkruan rtv21.tv.

Mjafton ida dhe krativiteti për ta ndërtuar një fshat të tërë ekologjik./21Media