Rrezik nga koronavirusi

Rrezik nga koronavirusi

Është konfirmuar se ndeshja e planifikuar të luhet të mërkurën, më 18 mars ndërmjet Barcelonës dhe Napolit, do të zhvillohet pa praninë e tifozëve.

Ky vendim është marrë për shkak të rrezikut nga përhapja e koronavirusit.

Ndeshja e 18 marsit në ‘Camp Nou’ të luhet pa praninë e tifozëve.