Besa Famgas – Bosna Vispak Visoka dhe Istogu – Barastia

Besa Famgas – Bosna Vispak Visoka dhe Istogu – Barastia

 Në këtë fundjavë, zhvillohen ndeshjet e EHF-it, në hendboll në të dy konkurrencat. Në Pejë Besa Famgas takohet me Bosna Vispak Visoka, ndërsa te femrat Istogu përballet me skuadrën bjelloruse Viktoria Barastia.(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media