Butiq: Kemi tentuar të mbledhim disa gjëra që të ndihmojmë nxënësit.-Berisha: Fëmijët të shkollohen që të mos jenë barrë e shtetit, por të jenë kontribuues.-Bogujevci: Duhet të ndihmojmë shkollimin e fëmijëve dhe të rinjve

Butiq: Kemi tentuar të mbledhim disa gjëra që të ndihmojmë nxënësit.-Berisha: Fëmijët të shkollohen që të mos jenë barrë e shtetit, por të jenë kontribuues.-Bogujevci: Duhet të ndihmojmë shkollimin e fëmijëve dhe të rinjve

Për të ndihmuar shkollimin e fëmijëve të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian në Prishtinë u mbajt minimaratona me moton “Vrapojmë për dije”. Pjesëmarrësit kontribuan me nga pesë euro për mësim shtesë të fëmijëve të këtyre komuniteteve./21Media