Produktet e pastrimit ndikim negativ te fëmijët

Produktet e pastrimit ndikim negativ te fëmijët

Fëmijët që janë në shtëpi gjatë momentit të pastrimit me pajisjet e ndryshme, kanë më shumë mundësi vuajnë nga astma apo të kenë probleme të ndryshme me frymëmarrjen.

Produktet që përmbajnë kimikate të ndryshme si spreji për pastrim, ndikojnë në dobësimin e sistemit imunitarë të fëmijës dhe shkakton inflamacione.
Gjithashtu substancat që këto produkte përmbajnë mund të shkaktojnë baktere të ndryshme në trupin e fëmijës. /21Media