Nuk ka shkuar ashtu siç duhet përfundimi i takimit ndërmjet Greqisë dhe Kosovës.

Pati disa tensione disa minuta para përfundimit të ndeshjes dhe kjo si duke ka vazhduar edhe pasi janë mbyllur minutat shtesë të takimit.

Me këtë rast, për shkak të reagimit jo sportiv, gjyqtari kryesor i ndeshje e ka ndëshkuar me karton të kuq Benjamin Kolollin, i cili sonte luajti në rolin e sulmuesit.

Në këtë mënyrë, Kololli do t’i mungoj Kosovës në dy ndeshjet e radhës, kundër Sllovenisë me datën 15 nëntor.