Disa persona fal dietave dhe ushtrime arrijnë të humbin peshë, dhe të duken sikur persona tjerë.

Ndryshimet e tyre drastike rrëmbejnë vëmendjen e të gjithëve. Ky ndyrshim madje ndonjëherë duket edhe i pabesueshëm./21Media