Disa prej tyre duken krejtësisht ndryshe

Disa prej tyre duken krejtësisht ndryshe

Grimi është një ndër elementet që i bën vajzat dhe gratë të ndihen mirë me veten. Përveç kësaj, grimi bën që shumë gra të duken shumë më ndryshe kur grimohen se sa që janë në realitet.

Për disa vajza, buzkuqi, hijet e syve janë vetëm disa gjëra që nxjerrin në pah bukurinë e natyrore, por për disa të tjera, ato janë mënyrat më të mira për të ndryshuar dukjen e tyre në mënyrë drastike.

Më poshtë ju sjellim disa ndryshime të vajzave me dhe pa grim./21Media