Efekti i grimit, këto gra duken shumë më ndryshe

Efekti i grimit, këto gra duken shumë më ndryshe

Artistja simpatike e kozmetikës, Goar Avetisyan është një eksperte e vërtetë e kozmetikës.

Ajo pëlqen të eksperimentojë me imazhin e saj dhe adhuron t’i bëjë klientët e saj të lumtur.

Disa vajza vetëm duan të nxjerrin në pah bukurinë e tyre natyrore dhe disa janë plotësisht të zhgënjyer me pamjen e tyre dhe Goar i ndihmon ato të mësojnë të duan veten.

Instagrami i saj është plot komente dhe pëlqime, derisa ka mbi 6 milionë ndjekës.

Më poshtë ju sjellim disa kryevepra të saj./21Media

Goar dhe transformimi i saj i ri

Gratë që ishin me fat që punuan me Goar-in