Ajo famë mori me paraqitjen e saj në “Kënga Magjike” në vitin 2005 me këngën “Kam mall”, kur ishte adoleshente. Greta Koci sot është një prej këngëtareve të pëlqyera, gëzon një numër projektesh solo dhe bashkëpunime, përcjell portali rtv21.tv

Sot ajo ka pësuar ndryshime në dukjen e saj, të cilat vërehen dukshëm, mund të ketë ndikuar edhe rritja, por natyrisht me përsosjen e produkteve kozmetike dhe mundësive të ndryshme të cilat ndikojnë në përmisimin e pamjes.

Sjellim imazhe të Gretës në fillim të karrierës dhe tani./21Media