Çdokush që e ka provuar e di se sa e vështirë është të bëni ndryshim drastik në trupin tuaj.

Edhe nëse jeni të movituar, ekziston pak rezistencë që thotë se është e pamundur t’ia dilni. Kjo për faktin se trupi ka inerci apo rezistencë për të ndryshuar, që është ekuilibri që e mban temperaturën e trupit dhe metabolizmin e paprekur. Por pavarësisht rezistencës, janë disa storie të njerëzve që ia dolën, e arritën të pamundurën./21Media

1. Adele

2. Jonah Hill

3. Sam Smith

4. Kelly Clarkson

5. Seth Rogen

6. Jennifer Hudson

7. Khloe Kardashian

8. Jessica Simpson

9. Melissa McCarthy

10. Mariah Carey