RTV21 vizitoi objektin, punimet nuk po zhvillohen

RTV21 vizitoi objektin, punimet nuk po zhvillohen

Në rrethanat kur kapacitetet spitalore po sfidohen nga numri i lartë i të infektuarve me koronavirus, si shpresë u pa ndërtimi i një spitali kundër Covid-19.
Mirëpo, ekipi i Radiotelevizionit 21 raporton se në këtë objekt sot nuk bëhej ndonjë punë ndërtimore dhe është pikëpyetje se kur mund të jetë në shërbim të pacientëve.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Lulzim FANA )./21Media