Mësoni se çfarë është duke ju mërzitur

Mësoni se çfarë është duke ju mërzitur

Në këtë test do të mësoni se çfarë ju mërzit më shumë. E vetmja gjë që duhet të bëni është të zgjidhni se në cilën tavolinë nuk do të uleshit kurrë.

1– Marrëdhëniet personale, sidomos me njerëz që nuk i njeh prej kohësh të krijojnë shumë stres. Ti nuk je person i shoqërueshëm dhe preferon të kalosh kohë vetëm. Pavarësisht se njerëzit duan të ulen pranë teje, ti nuk je gjithmonë i disponueshëm.

2– Burimi i mërzisë tënde lidhet me lodhjen. Ndonëse mund të japësh më të mirën tënde dhe të arrish rezultate të mira, ti je i/e lodhur nga puna. Provoni të gjeni kohë për veten dhe të pushoni.

3-Ti ke qenë duke menduar për disa kohë se jeta nuk është aq rozë sa në ditët e tjera. Duhet të bësh disa përmirësime në jetën tënde.

4– Mërzitja jote lidhet me problemin që ke me veten dhe ata rreth teje. Ti je ai/ajo që je, prandaj bën mirë ti bësh gjërat ngadalë dhe me qetësi. /oranews