Nusja në dasëm shkoi me kamionin e zjarrfikësve

Nusja në dasëm shkoi me kamionin e zjarrfikësve

Julie Gorman nga Amerika ishte e frikësuar se nuk do të mund të arriten me kohë në ceremoninë e dasmës së saj. Vetura e saj kishte mbetur në kolon pasi që rrugës kishte ndodhur një aksident, i cili kishte bllokuar të gjitha rrugët.

Deri sa nusja me shoqërueset e saj, kishin dal nga vetura dhe ecnin trotuarit, duke mbajtur fustanet e njëra tjetrës, në mënyrë që të mos bëheshin me baltë, ishin takuar me zjarrfikësit, të cilët iu ofruan ndihmë.

Nusja dhe shoqëruesja e nuseve u ftuan në kamionin e zjarrfikësve, të cilët më pas i përcjellën deri në vendin ku po mbahej dasma. /21Media