Haskuka: Duhet të kemi më shumë inspektorë ambientalë

Haskuka: Duhet të kemi më shumë inspektorë ambientalë

Me rastin e shënimit të “Ditës Botërore të Mjedisit” rreth 150 aktivistë organizuan një aksion pastrimi rreth brigjeve të liqenit të Vërmicës. Ky aktivitet u organizua nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit dhe ajo e Arsimit bashkë me Komunën e Prizrenit dhe organizatën për mbrojtjen e mjedisit “Let’s Do It Kosova”./21Media