Hana publiko foto të bukura

Hana publiko foto të bukura

Ish- dputeti i njohur i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri është njëri prej fytyrave poltike, i cili tregohet më së shumti aktiv në rrjtet sociale, ku shpalos gjëra të ndryshme nga puna e tij.

Thuajse në çdo intervistë Labi falënderon gruan e tij, e cili çdo herë merr përkrahje nga ana e saj. Hana duket se afër Labit është duke qëndruar edhe sot në ditën e zgjedhjeve, ku Labi në këto zgjedhje është duke kandiduar për deputetë.

Me këtë rast Hana ka publikuar në Facebook disa fotografi, në të cilat shfqet e lumtur pranë Labit.

Kujtojmë se, Labi dhe Hana janë të martuar prej vitesh, dhe së bashku kanë tre fëmijë dy djemë dhe një vajzë. /21Media